Educatieve Escape Rooms

Mijn nieuwe column in de TEO (Tijdschrift voor het Economie Onderwijs) nr. 1 2020 over Educatieve Escape Rooms. #educatieveescaperooms #hva #entrepreneurship #usasbe2020 #carem #escaperoom #educationdesign #jufgoksen

Een gedachte over “Educatieve Escape Rooms

  1. Hoi Sultan, ik vind het een interessante column. In de toekomst zou ik ook wel gebruik willen maken van educatieve escape games voor bijvoorbeeld het vak economie & ondernemen. Lesstof voor leerlingen in de vorm van een interactieve beleving, hartstikke leuk en leerzaam!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s