Mijn leerlingen van het jaar…

Alweer een tijdje geleden hoorde ik dat ik ben genomineerd voor de leraar van het jaar verkiezing.

Mijn directie en een aantal lieve collega’s hebben mij voor deze verkiezing opgegeven. En daar zit ik dan in de top tien, iets waar ik erg trots op ben! En niet alleen ik, maar ook m’n directie, collega’s, vrienden en familieleden.

Maar, hoe trots iedereen ook is, in deze korte tijd ben ik erachter gekomen dat mijn leerlingen nog veel trotser zijn op hun juf dan wie dan ook!

Leerlingen die mij persoonlijk kwamen feliciteren en aangaven dat ik altijd al op nummer één voor hun stond. Oud leerlingen die mij mailen en feliciteerden omdat ze het hadden gelezen in het Parool. Echt de leerlingen hebben mij werkelijk geraakt!

Maar het toppunt was dat ik door huidige leerlingen werd getagd met het onderstaand bericht:

Voor de gene die het niet weten zit juffrouw Sultan Goksen bij de top 10 beste leraren en het zou leuk zijn als ze nummer 1 wordt maar dan moet iedereen Juf Goksen steunen door dit te delen. Volg juf op http://www.jufgoksen.com en geef reactie over wat je van der vind/vond. Bedankt.

Het duurde even voordat ik hierachter kwam. Maar in zo’n korte tijd is dit bericht zo vaak onder mijn leerlingen, oud leerlingen of gewoon leerlingen van Marcanti verspreidt dat ik het echt niet kon geloven. Ik heb beide leerlingen die hiermee zijn begonnen uitgelegd dat er een deskundig jury is die bepaalt welke van de tien genomineerden, docent van het jaar moet worden. Daarna heb ik ze de opdracht gegeven om dit bericht te verwijderen. Het is ook niet raar dat ze dat dachten, gezien de huidige TV en radio programma’s.

Het feit dat er zoveel leerlingen in mij geloven, geeft mij de kracht om extra mijn best te doen. Maar een ding heb ik in ieder geval al bereikt; lk heb deze twee jongens in de afgelopen twee jaar wel wat geleerd, namelijk; hoe ze sociale media kunnen inzetten voor het maken van promotie.

Tot slot rest mij dan nog één ding om te zeggen, jullie zijn niet mijn leerlingen van het jaar. Jullie zijn mijn leerlingen/kanjers/trots voor altijd!

Juf Göksen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s